trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartStatus spillerstall

16 januar 2013, 9:53

På bildet ser du spillertroppen Sundet avsluttet sesongen med i fjor. I tillegg til at mange av spillerne forsvinner, har også Tore Fossum valgt å takke nei til tilbudet om å fortsette som hovedtrener.

Tore Fossum uttaler til Østlendingen at han manglet den nødvendige troen på opplegget han ble forespeilet fra Sundet. Det betyr at Ola Brenden overtar trenerjobben inntil nærmere avklaring.

Av spillerne på bildet er det kun Erik Næsbak Brenden, Ole Jørgen Rølsåsen Berg, Fredrick Gustavsen, Semming Graff Nygård, Eivind Holte Tøråsen, Jonas Enkerud, Yngve Sandbuløkken og Ole Kristian Nygård som har kontrakt kommende sesong. I tillegg er Erlend Eggen Persgård og Demba Traore i tankeboksen med tanke på å fortsette karriera i hvitt og blått.

I tillegg til disse under kontrakt, er det skrevet hospitantkontrakter med 6 spillere fra yngres avdeling, som alle trener for å være best mulig rustet før den kommende sesongen.

Det blir spennende å se hva som skjer fremover, og det sier seg selv at det må på plass en del etablerte spillere. 

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget