trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffG16 klare for finalen i Dalecarlia 2012

13 juli 2012, 23:43

Etter seier i kvartfinale og semifinale i dag er G16 klare for finale i morgen mot Dalkurd.


I dagens kvartfinale mot Cecap Cruz Azul fra Mexico ble det seier etter straffesparkkonkurranse. Vi tok ledelsen 1-0 etter 6 min ved Sigurd LH etter innlegg fra Martin T. Dette sto seg til pause. I det 48 min økte vi ledelsen til 2-0 ved Kristian S som ble nydelig spilt igjennom av Sebastian NE. Da trodde vi at semifinalen var klar. Så får vi en redusering i mot i det 51 min og 1 min før slutt glipper vi en sjelden gang på markeringen og det står 2-2. I sraffesparkkonkurransen ble vår keeper Amund Ø en viktig brikke. Han redder mesterlig to straffer og presser den tredje til å skyte utenfor. Først scorer Eivind F på sin for oss, så misser Jonas S og Kristoffer L på sine. Det fjerde setter Martin T i mål. Nå Amund Ø redder det fjerde til Cecap Cruz Azul stiger spenningen blant vårt publikum. Når så Anders GN setter inn vårt fetme og avgjørende mål er vi klar for semifinalen.

I semifinalen møtte vi Enkøpings SK. Dette skulle vise seg å bli nok en spennende kamp. Vi komemr greit i gang og vi går opp i ledelsen 1-0 etter 15 min ved Sebastian NE etter forarbeide av Kristian S. Etter 26 min utligner Enkøpings til 1-1. 1-1 er også pauseresultatet. Så i det 42 min setter Sebastian NE inn sitt andre mål i kampen og vi leder 2-1 etter forarbeide av Eivind F. Dette skulle vise seg å bli seiersmålet og vi er med det klare for finalen i morgen.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget