trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffDet ble sølv på G16 i Dalecarliacup 2012

15 juli 2012, 0:02

Dagens finale i Dalecarliacup 2012 endte med tap 0-2 mot Dalkurd.


G16 gikk til dagens finale med mål om å vinne kampen. Den åpnet forsiktig med to lag som lå og følte på hverandre. Dalkurd var laget som holdt mest i ballen, mens vi forsøkte å kjøre hurtige overganger. Det skulle nesten lykkes. Sebastian NE kom alene med Dalkurd sin keeper to ganger uten å score. I steden er det Dalkurd som tar ledelsen når Mathias B er litt uheldig ved en høy ball inn i eget felt og vips så er de i ledelsen. Når de kort tid etter komemr igjennom på vår venstreside og kan sette ballen i mål ser det litt mørkt ut for oss. Før de gikk opp i ledelsen hadde de en avslutning i stolpen. Til pause leder Dalkurd 0-2. I andre omgang forsøker vi å legge et høyre press på Dalkurd og vi kommer til en del nesten muligheter og det er Dalkurd som kommer på overganger mot oss. De er veldig nær å kunne øke til 0-3 på en mulighet, men da redder Amund Ø mesterlig. Vi kommer til en del brukbare muligheter, men blir litt stresset i siste og avgjørende øyeblikk. Til slutt ebber kampen ut med seier til Dalkurd med 0-2.

Totalt sett skal våre gutter være strålende fornøyd med årets turnering. Sølv og andreplass er en stor og god prestasjon. Vil med dette rette en stor takk til alle gutta, ledere som var med og ikke minst våre foreldre, søsken, besteforeldre og alle andre som støttet oss gjennom hele turnering og laget en fantastisk stemning i og rundt kampene våre. Uten dette fellese løftet  fra alle hadde vi ikke fått All Fair prisen heller. Nybergsund IL-Trysil har denne uken vært en fantastisk ambassadør for Trysil. Jeg som trener er stolt av dere.

De som utgjorde stammen i årets G16 lag var: Amund Ø, Magnus P, Mathias B, Torjus MR, Sigurd LH, Anders GN, Eivind F, Kristoffer L, Martin T, Martin MM, Sebastian NE, Emil HE, Steffen H, Jonas S, Oscar SK og Kristian S. I tillegg har G15 stilt opp. Sammen har vi vært veldig gode og en gjeng jeg som trener kan være stolt av.

TUSEN TAKK FOR EN HYGGELIG UKE I BORLÄNGE I ÅRETS DALECARLIACUP. 

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget