trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffSmå marginer mot Storhamar

05 oktober 2012, 0:20

G16-1 hadde besøk av Storhamar onsdag kveld. Vi mistet 2 poeng på tampen av kampen og kampen endte 3-3 etter at det sto 1-1 til pause.


Dette ble en kamp hvor enkeltprestasjonene kom til å stå i fokus. I en ikke alt for velspillende kamp delte vi poengene broderlig med Storhamar på en regntung kveld på Nybergsund Stadion. Vi gikk opp i ledelsen 1-0 etter 14 min etter et glimrende fremspill fra Kristian S til Martin MM som alene med keeper setter ballen sikkert i det lange hjørnet. Men vi beholdt ledelsen i 4 min. Da utligner Storhamar litt for enkelt. Selv om begge lag har sine sjanser til å gå opp i ledelsen før pause står det 1-1 når pausesignalet går.

I andre omgang bølger det også litt frem og tilbake. Vi eier nok ballen mest i perioder uten å bli alt for farlige. Så etter 64 min får vi et frispark fra skrå vinkel som Martin T slår knallhardt innog keeper redder men må gi retur. På denne komemr Martin MM først og nikker inn 2-1 til oss. Det skulle ikke gå mer enn 5 min så klarer Storhamar å utligne nok en gang. Så etter 76 min kommer kveldens vakreste angrep hvor vi komemr rundt på kanten og Sigurd LH legger 45 grader ut hvor Jonas S kommer og dundrer ballen i mål. Vakkert gutter. Vi har faktisk muligheten til å punktere kampen rett etterpå når Anders GN spiller Martin MM igjennom. Denne gangen varter Storhamar sin keeper opp med en god beinparade. I steden er det Storhamar som kan utligne nok en gang i det 78 min på et frispark inn i vårt felt som blir stusset videre i mål. Dessverre ble det to tapte poeng gutter.
De som spilte:

Truls Å - Oscar SK, Magnus P, Mathias B, Sigurd LH - Torjus MR, Emil HE, Anders GN - Kristian S, Martin MM, Martin T, Jonas S, Atle N

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget