trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffNM kvalik G16

28 januar 2013, 23:50

Nå starter NM kvalik for G16 med kamp mot KIL Toppfotball lørdag 2. februar kl 11:00 i Kongsvingerhallen. Søndag 3. februar blir det kamp borte mot Eidskog kl 17:00 ute på kunstgress på Magnor.


Vi må reise fra Statoil Trysil kl 07:30 på lørdag. Disse første kampene er det fint om noen av dere kan melde dere frivillig til å kjøre. Gi beskjed til Jan Tore eller Ola om dere kan kjøre.

Avreise søndag blir kl 13:00 fra Statoil Trysil. Om noen velger å overnatte på Kongsvinger fra lørdag til søndag så beskjed om det snarest.

 

Vi jobber litt med å kunne bruke bussen til Sundet på lørdag. Dette avklares på torsdag og mer info kommer.

Vi møter forøvrig Eidskog og Elverum i NM kvaliken. I Indre Østland er de fire puljer med til sammen 17 lag. De to beste lagene i hver pulje går videre til et mellomspill. I tillegg blir det beste 3 med videre. Det er totalt 9 plasser til lag fra Indre Østland Fotballkrets i mellomspillet.

Kampen mot Eidskog skal være ferdigspilt innen 17 februar, mens kampen mot Elverum skal være spilt innen 24. februar. Eidskog har rettet en henvendelse til oss om vi er interessert i å spille kampen mot de søndag 3. februar. Dette må vi ta stilling til på treningen tirsdag 29. januar. Kampen mot Elverum kommer vi tilbake til.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget