trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffNM kvalik G16

28 januar 2013, 23:50

Nå starter NM kvalik for G16 med kamp mot KIL Toppfotball lørdag 2. februar kl 11:00 i Kongsvingerhallen. Søndag 3. februar blir det kamp borte mot Eidskog kl 17:00 ute på kunstgress på Magnor.


Vi må reise fra Statoil Trysil kl 07:30 på lørdag. Disse første kampene er det fint om noen av dere kan melde dere frivillig til å kjøre. Gi beskjed til Jan Tore eller Ola om dere kan kjøre.

Avreise søndag blir kl 13:00 fra Statoil Trysil. Om noen velger å overnatte på Kongsvinger fra lørdag til søndag så beskjed om det snarest.

 

Vi jobber litt med å kunne bruke bussen til Sundet på lørdag. Dette avklares på torsdag og mer info kommer.

Vi møter forøvrig Eidskog og Elverum i NM kvaliken. I Indre Østland er de fire puljer med til sammen 17 lag. De to beste lagene i hver pulje går videre til et mellomspill. I tillegg blir det beste 3 med videre. Det er totalt 9 plasser til lag fra Indre Østland Fotballkrets i mellomspillet.

Kampen mot Eidskog skal være ferdigspilt innen 17 februar, mens kampen mot Elverum skal være spilt innen 24. februar. Eidskog har rettet en henvendelse til oss om vi er interessert i å spille kampen mot de søndag 3. februar. Dette må vi ta stilling til på treningen tirsdag 29. januar. Kampen mot Elverum kommer vi tilbake til.

Sundkalendern

 Ingen oppføringer er funnet

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget