trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffKIL dro det lengste strået til slutt

02 februar 2013, 22:06

Lørdagens NM kamp mot KIL Toppfotball endte med tap 2-3 etter en god 2. omgang av oss.


Vi fremsto som et dårlig lag de første 20 min av kampen mot KIL Toppfotball. Vi gir bort 2 billige mål i starten av kampen. Det første etter 8 min og det andre etter 11 min spill. I perioden etter dette slipper vi KIL til ved nok et par anledninger. Etter ca 20 min spill starter vi å skape sjanser. Vi har noen meget store sjanser og hadde fortjent en redusering i denne perioden. KIL leder fortjent til pause.
Vi får rettet på noen ting til andre omgangen. Litt mot spillets gang øker KIL sin ledelse til 0-3 i det 50 min. Etter dette blir vi farligere og farligere. Etter 53 min kommer vi oss frem på vår venstre side. Birk slår en nydelig crosspasning mot Gjermund og Halvor. Gjermund går i duell med 2 KIL spillere og ballen går over til Halvor som tar ballen på halv volly og dundrer den i mål. Det står 1-3. Så har vi noen halvsjanser det ikke blir noe særlig av. Så i deg 59 min trer Atle ballen frem til Birk så nikker den igjennom til Martin som har startet på et nydelig løp. Han sliter seg løs fra KIL sin midtstopper og alene med keeper setter han ballen sikkert i mål og det står 2-3. Nå svinger kampen skikkelig. KIL produserer et par skikkelig store sjanser etter dette. Men mål blir det ikke. Vi maler og maler på. Kanskje blir vi snytt for en straffe etter corner hvor ballen går høyt i været og KIL sin midtstopper regelrett dytter vekk Martin med to strake armer. Helt på tampen får vi frispark fra et par og tjue meter. Magnus lader kanonen og fyr løs et godt skudd som KIL sin kepper strekker seg så lang han er og gjør en matchvinner redning for KIL. En halv meter høyere og ballen hadde gått rett i nota. Etter kampen føler vi oss litt snytt som ikke får med oss 1 poeng etter en god avslutning på kampen. De som spilte i dag:
Truls Å - Christer NS, Magnus P, Joachim HÅ, Sivert H - Halvor S, Atle N, Emil HE, Håkon EM - Gjermund A, Martin MM - Simen HE, Vegard H, Birk S, Sander E

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget