trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoffTung dag mot Eidskog

05 februar 2013, 11:36

Søndagens NM kamp mot Eidskog skulle bli en tung og vanskelig kamp for oss og vi måtte reise hjem med 0-4 tap.

Etter en veldig god kamp lørdag kom nedturen mot Eidskog på søndag. På en meget glatt og vanskelig bane forsøker vi å gjøre det enkelt. Vi blir litt for forsiktige og vi klarer aldri å holde nok bredde fremover på banen. Det gjør at vi får for mange pasninger inn i et overbefolket område midt på banen og vi får for ofte balltap og overganger i mot. Eidskog tar ledelsen tidlig i først omgang. Vi å komme tilbake og produserer egentlig nok sjanser til å gjøre flere mål. Vi har også et mål inne som feilaktig blir annulert for offside etter et innlegg som blir slått utover i feltet. I steden går Eidskog opp til 2-0 før omgangen er over og vi ligger dermed under til pause.
Andre omgang skal vi forsøke å få mer bredde i spillet vårt og det klarer vi å få til. Vi klarer ikke helt å utnytte dette og steden er det Eidskog som går opp til 3-0. Så produserer vi noen gode målsjanser uten å få uttelling. Etter hvert går piffen litt ut av laget og Eidskog er de som kan fastsette sluttresultatet til 4-0. Eidskog fremsto som bedre enn oss i dag. Vi ble litt for feige i den defensive jobben der vi ikke presser godt nok og lar Eidskog snu opp gang på gang og utfordre oss. I tillegg har vi ikke god nok løpsvilje i denne kampen.  Noe av årsaken var det meget glatte underlaget. Selv om det er likt for begge lagene var det nok mest minus for oss som ikke er vant til å trene på slik baner i vinterhalvåret. Dette har vi sett før om årene og det gjenntok seg i dag også. Jeg mener vi har nok kvaliteter i laget til å kunne spille bedre fotball enn vi gjorde i dag. Men som sagt underlaget gjorde oss nok mer usikker enn som så. Likevel skal gutta ha for en positiv innstilling og vi skal kom sterkere tilbake utover vinteren og sommeren.
De som spilte:
Truls Å - Vegard NH, Joachim HÅ, Sivert H, Simen HE - Halvor S, Magnus P, Atle N, Håkon EM, Birk S - Gjermund A - Sander E

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget