• aaaaa_sundet_mjolner_24juni.jpg
  • abb_slider_fotballskole18.jpg
  • bb_spillerstallen18.jpg
  • b_sundetkoppen.jpg

trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartHentet 3 nye poeng på lørdag

06 oktober 2013, 23:45

Valdres hadde tatt turen til Sundet på lørdag. De måtte se at alle 3 poengene ble igjen i Sundet.


Kampen startet ikke så bra for oss. Nesten før kampen hadde kommet igang tok Valdres ledelsen etter passivt spill fra oss. Kort tid etterpå så var Gjermund A fremme og satte en retur fra keeper i mål og vi var like langt igjen og det sto 1-1- Gjestene fra Valdres ga seg ikke og etter en dødball situasjon så kunne de på ny ta ledelsen. Dette er en kamp vi nekter å tape. Så kommer Halvor S seg igjennom etter en god gjennomløpning og setter ballen mellom beina på keeper og det står 2-2. Som om dette ikke var nok så går vi opp i ledelsen før omgangen er omme etter at Magnus P banker ballen i mål. Dermed kan vi gå til pause med ledelsen 3-2 etter tidvis godt spill ute på banen.
I andre omgang bølger spilelt litt frem og tilbake. Valdres er veldig nær en utligning da de fyrer av et langskudd som går i tverrliggeren. Mot slutten a andre omgang blir Halvor S spilt fri og alene med keeper setter han inn 4-2. Kampen virker kjørt da. Når så Ola S er på rett plass til rett tid på en dødball rett før slutt setter vi spikeren i kista og alle tre poengene blir igjen i Sundet og vi vinner 5-2. Meget godt gjort gutter. To strålende kamper på 3 dager og 6 poeng. De som spilte denne kampen:
Truls Å, Vegard NH, Joachim HÅ, Sivert H, Birk S, Magnus P, Atle N, Håkon EM, Gjermund A, Martin MM, Halvor S, Ola S, Per TH, Markus H

postnordlogo

Følg oss på FacebookHusk fredagskaffen!

kaffekoppen

... hver fredag kl 13.00 på klubbhuset!

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Besøkende nå

Vi har 6 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget