Time passed:
Sekunder

trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsb1offeidsivaoff

Klubbhuset

Klubbhuset ligger på Nybergsund Stadion i Nybergsund sentrum, 7 km sør for Trysil. og dermed har du Norges største og beste skidestinasjon innen synsrekkevidde! Våre lokaler er godt egnet for selskapligheter, møter o.l. og er et godt alternativ for grupper som ønsker rimelig og enkel overnatting. 2 store omkledningsrom med toalett og dusj, 2 små omkledningsrom med dusj, 4 toaletter hvorav 2 handikapptoalett. Andre etasje består av et 90 m² stort lokale med sofakrok, et møterom på 30 m² med TV, kjøkken med mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin, dekketøy til ca 40 pers, 3 toaletter hvorav 1 handikapptoalett. Klubbhuset er ideelt for 30 personer (maks 45). Når det er grupper på over 15 - 20 stk er det mest praktisk at Mediehuset benyttes til sovesal. Har ca 30 madrasser.

Det er tilgang til trådløst nettverk.

Nyhet: Nå etter at Mediehuset er ferdig vil også det kunne benyttes til både overnatting og møter. Ta kontakt og få tilbud!

Ønsker du å leie?
Kontakt: Ola Brenden  E-mail:   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Mobil: +47 95 06 36 66

PRISER:

Leie av hele huset m/overnatting (min 15 stk):
Kr 110,- pr person pr døgn.Evt. sluttrengjøring:Kr 500,- - 1000,- avhengig av hvordan det ser ut.
Leie av kafe og kjøkken(selskap)
Kr 1200,- inkl. sluttrengjøring Kr 700,- eks. sluttrengjøring
Leie av kafe og kjøkken (møte)
Kr 500,- inkl sluttrengjøring. Omfang vurderes
Leie av møterom:
Kr 350,-
Leie av garderobe 1. etg:
Kr 150,- pr garderobe i forb. m/kamp eller trening

Gjør oppmerksom på at ved all utleie vil det bli krevd at de arealer som er brukt blir grovryddet, og at søppel blir båret ut til anvist plass i riktig container. Omfang og pris av sluttrengjøring kan bli vurdert ut fra hvordan det ser ut.

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Nybergsund IL - Trysil

Idrettsvegen 5

2422 Nybergsund

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no