trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsp1off1eidsivaoff

Klubbhuset

Klubbhuset ligger på Nybergsund Stadion i Nybergsund sentrum, 7 km sør for Trysil. Og dermed har du Norges største og beste skidestinasjon innen synsrekkevidde!

Våre lokaler er godt egnet for selskaper, møter o.l., og er et godt alternativ for grupper som ønsker rimelig og enkel overnatting. I underetasjen finnes 2 store omkledningsrom med toalett og dusjer, 1 mindre omkledningsrom med toalett og dusjer, 1 ekstra toalett. I andre etasje finnes 2, toaletter, et 90 m² stort lokale med sitteplasser og TV, kjøkken med mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin, 3 kjøleskap, 1 fryser og dekketøy til ca 40 pers.
Klubbhuset er ideelt for 30 personer (maks 45).

I tilknytning til klubbhuset ligger Mediehuset, som kan benyttes som sovesal. Når det er grupper på over 15-20 stk er det mest praktisk at Mediehuset benyttes. Har ca 20 madrasser, 2 toaletter, 1 kjøleskap.
Det er tilgang til trådløst nettverk både på klubbhuset og i Mediehuset.

Ved større grupper er det mulighet for å leie et ca 50 m² stort omkledningsrom/ sovesal med eget rom med dusjer, i underetasjen.

Ønsker du å leie?
Kontakt: Rolf Hagen E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil: +47 90 97 91 54 eller Bjarne Skarpmo på mobil +47 452 34 211 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Priser:
Leie m/overnatting: Kr 110,- per person per døgn
Minimum leiepris er kr 1 100,- per døgn
Bestilt sluttrengjøring:  kr 1 000,-

Leie av kafe og kjøkken (til selskap): Kr 700,-
Bestilt sluttrengjøring kr 500,-

Leie av kafe og kjøkken (til møte) : Kr 500,- inkl sluttrengjøring

Leie av garderobe i underetasjen: Kr 200,- per garderobe i forbindelse med kamp eller trening

Gjør oppmerksom på at ved all utleie må leietaker grovrydde de arealer som er brukt, og kaste søppel i container.

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Nybergsund IL - Trysil

Idrettsvegen 5

2422 Nybergsund

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no