Time passed:
Sekunder

trysiloffumbroofflangflonoffostlendingenofftfmoffsb1offeidsivaoff

Trysil Fotballhall AS

Et glimrende tilbud for alle som vil spille fotball!

Hallen er 60m x 30m. Underlaget består av topp kunstgress blandet med gummigranulat og sand. Dette gjør dekket mykt og godt å trene på. Hallen kan leies av lag, bedrifter og privat personer etc. I tilknytning til hallen er det 2 garderober med dusjer og toalett. Det finnes også toaletter for besøkende i garderobedelen.

Hallen eies av Trysil Fotballklubb og Nybergsund IL Trysil, og driftes gjennom Trysil Fotballhall AS. Styret for hallen består av:

Harald Drange (styreleder), representanter fra TFK; Stian Stengrundet og Jan Egil Lund, representanter fra NIL Trysil; Rolf Hagen og Gisle Haugen.

Kontaktperson vedr utleie; Rolf Hagen, tlf 90 97 91 54 og e-post; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Utleiepriser: Kr 750,- pr time. Det er halv pris på leie i helgene (hele lørdag og søndag) samt på hverdager fram til kl 16:00.

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Nybergsund IL - Trysil

Idrettsvegen 5

2422 Nybergsund

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no