endevenstretrysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsparebankengraakiwisvartender

Sundethallen

Et glimrende tilbud for alle som vil spille fotball!

Hallen er 60m x 30m. Underlaget består av kunstgress blandet med gummigranulat og sand. Dette gjør dekket mykt og godt å trene på. Hallen kan leies av lag, bedrifter og privatpersoner etc. I tilknytning til hallen er det 2 garderober med dusjer og toalett. Det finnes også toaletter for besøkende i garderobedelen.

Hallen eies av Nybergsund IL – Trysil og Trysil Fotballklubb, og driftes gjennom Trysil Fotballhall AS.

Utleiepriser: NOK 375 per time på lørdager og søndager, og fram til kl. 16 på hverdager. Øvrige tider NOK 750 per time. Prisene er inkludert 1 garderobe.

Kontaktperson vedr utleie:
Rolf Hagen, tlf 90 97 91 54 og e-post;
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Nybergsund IL - Trysil

Idrettsvegen 5

2422 Nybergsund

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no