sponsorer 19


Klare for ny sesong

12 april 2019, 11:35

Lørdag 12. april sesongåpner Sundet borte mot Tiller. Vi har tatt en prat med Yngve om årets utgave av Sundet, om sesongoppkjøringen og om serieåpningen

I forkant av årets sesong ble tidligere Sundet-målvakt Yngve Sandbuløkken ansatt som ny hovedtrener. Sandbuløkken har en klar visjon for hvordan hans lag skal se ut.

- Vi ønsker å få bygget opp et lag som ta klubben opp i 2. divisjon. Vi ønsker å få tilbake det som historiskkjennetegner Sundet-ånden, med spillere som ønsker å bli gode.

Med fjorårets nedrykk har det vært tildels store utskiftninger i Sundets spillerstall. Hovedtreneren beskriver årets stall som en stall som inneholder mange kvaliteter, med unge lokale spillere som tar steg hver dag, unge spillere fra andre steder og mer rutinerte spillere som har spilt på¨et høyere nivå.

-En god miks av spillere, som det bør være gøy å komme for kamp for å se. Min oppgave er få dette til å bli et lag, og få det beste ut av hver enkelt spiller, sier Yngve Sandbuløkken.

Om sesongoppkjøringen sier trener Sandbuløkken følgende:

- Vi har hatt en del treningskamper. Det har vært variasjoner fra kamp til kamp, siden vi har bygget et nytt lag. Kampene har gitt klare svar, og gitt oss mulighet til å teste nye ting. I siste treningskamp hadde vi en kamp mot  et bra Vålerenga- lag.

Og understreker samtidig at laget har et mye større potensiale enn det som er vist til nå, og håper at dette vil komme til syne i de kommende kampene.

Lørdag 13. april klokken 16:00 sesongåpner Sundet borte mot hardsatsende Tiller. Om kampen sier Yngve Sandbuløkken følgende:

- Seriestart er alltid spennende. Vi føler oss så godt forberedt som vi kan være. Møter et godt lag, men jeg tror det blir en jevn kamp. Helt sikker på at vi kan ta med poeng hjem med en god prestasjon. 

 

Årets første hjemmekamp er mot Verdal onsdag 17. april klokken 16:00.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget