trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartNye fjes på Sundbana

04 april 2014, 11:07
"Maikel" i aksjon. Foto: Magnus Torp Antonsen, Ostlendingen.no

Etter en meget god høst forrige sesong, har det vært viktig å beholde stammen i laget. Det har likevel vært noen utskiftninger, og de nye sundgutta kan du lese om her!

Måljegerne
Det har vært fokus på å styrke opp angrepet, og vi håper Ola Brenden har funnet en notorisk måljeger i en av de nye spissene, spanske Antonio Nieves Martin "Maikel", eller svenske Faton Trstena.

"Maikel" er en 24 år gammel spansk spiss, som sist kommer spilte for U.D Vecindario i hjemlandet. Han er en bevegelig spiss, som liker å ha ball på fot, og er flink til å jakte i bakrom. "Maikel" spiller med nummer 21 på ryggen.

Faton er en klassisk targetspiss, med rå fysikk, og store ambisjoner. Som 18åring flyttet han til Nederland og spill for Fortuna Sittard, men skader gjorde at han foran fjorårets sesong vendte tilbake til Sverige og spill for Råå IF. Vi håper 20år gamle Faton Trstena får ut hele sitt potensiale i Sundet, for da kan det virkelig bli spennende å se hva mannen med draktnummer 14 pretsterer i år!

Stopperen
Med Demba borte, har det vært viktig å hente inn en solid stopperkollega til Ole Kristian. Her har valget falt på spanjolen med det klingende navnet Juan Manuel Cordero Santana. "Juanma" er 21 år gammel, og kommer fra spill i den spanske klubben Colmenar Viejo. Han er en spillende stoppertype, som sammen med Ole Kristian forhåpentligvis utfyller ett meget solid stopperpar. "Juanma" har fått draktnummer 5.

Comebackkiden og nykommern
Alexander "Lekka" Strand var keeper for guttelaget til Nybergsund for noen år tilbake, og etter noen års fotballpause, satser han for fullt som keeper. Med rå fysikk og stor treningsiver, blir han backupen til Daniel Mederos Rojas i år, samt en solid sisteskanse for vårt 4.divisjonslag! "Lekka" er tildelt draktnummer 12.

Fra de yngres rekker har Birk Skøld tatt steget, og vil i år forhåpentligvis ta store steg på veien mot å bli en viktig spiller for Sundet i fremtiden!

Adios amigos
De spillerne som har forlatt Sundet, som i varierende grad spilte forrige sesong, er: Demba Traore (Asker), Jonas Rasmussen, Jonas Enkerud (Eidsvold Turn), Ezekiel Bala, Peter Rosendal (IK Brage), Nemanja Lekanovic, Dejan Blagojevic og Gary Hogan (fikk ingen kamper).

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget