Nyheter

Foto: Jan Morten Frengstad/Østlendingen

Brenden tilbake som hovedtrener

Ola Brenden gjør comeback som hovedtrener i Sundet.

 

Etter 2016-sesongen takket Brenden for seg som hovedtrener for oss. I sin forrige periode ledet han klubben til det høyeste nivået i klubbens historie, med fire sesonger i Adeccoligaen(nåværende Obosligaen) og til kvartfinale i Cupen i 2007. Brenden har imidlertid ikke vært helt ute siden han gikk av som trener, og har fungert som sport- og markedssjef i denne perioden. Denne sesongen skal Brenden være sportssjef og hovedtrener, dette er noe han ser frem til. Han føler seg uthvilt og klar for å "gnu på" igjen. Med på laget får han en revitalisert organisasjon og et solid støtteapprat.

De medlemmene av teamet rundt Brenden som foreløpig er bekreftet, er Bjørn Buraas, Helge Haugen og Ola Matsson. Buraas skal fungere som fysisk trener, Helge Haugen skal bidra inn med sin enestående kjennskap om det administrative rundt klubben og Ola Matsson skal håndtere media. I tillegg ansatte vi også tidligere i februar Bjørn Åge Sørensen som daglig leder. Hvem som skal bli Brendens assistenttrener er foreløpig ikke avklart, og vi vil komme tilbake så snart dette er klart.

 

Brenden har i et intervju med Østlendingen snakket om hvordan årene borte fra hovedtrenerjobben har vært og om sine nye hobbyer. Intervjuet med Ola kan du lese her(+).