Nyheter

Årets første trepoenger i boks

Det ble tre poeng mot Stovner

 

Stovner gjestet Nybergsund stadion lørdag, og det ble tidlig klart at det ble opp til oss å ta initiativ i kampen. Vi etablerte tidlig et godt possesionspill, men slet lenge med å skape de store sjansene. Lagene gikk målløse til pause, og i pausen bestemte Brenden seg for å ta et grep. Ut gikk Facundo Valiente Pantin og inn kom Daniel Agami Hando. Sistnevnte skulle bli instrumental i sikringen av årets første trepoenger. 

 

Etter en rolig åpning på omgangen, starter vi etter hvert beleiringen av Stovners 16-meter. Det tålmodige arbeidet gir til slutt uttelling, når Hando sender oss i ledelsen med et skudd langs bakken i det lengste hjørnet. Mot slutten av kampen oppstår det noen skader. Først kolliderer vår midtstopper Raul da Silva med keeper Winogrodzki. Begge kommer seg heldigvis uskadet fra det kraftige sammenstøtet. Et minutt før full tid setter imidlertid vår høyreback Matthew Lars Fossen inn en sugende takling. Taklingen er på ball, men Stovner-spiller Fabio Alves Pena får fryktlig hard medfart i taklingen. Scene som etterfulgte var ikke et pent skue, med Stovner-spilleren i store smerter. Vi ønsker Pena god bedring, og håper å se han på fotballbanen igjen så snart som mulig.

 

Med årets første trepoenger i boks, har vi nå vendt fokuset mot neste helgs oppgjør borte mot FUVO. Vi håper på tre nye poeng i dette oppgjøret, for å gi oss en mulighet til å se oppover på tabellen.

 

Kampfakta:

Nybergsund - Stovner 1-0(0-0)

Mål:

1-0 Daniel Agami Hando, 72. minutt

 

Gule kort:

Nybergsund: Raul da Silva, Marko Jondic

Stovner: Erlend Saur, Khan Sohaib

 

Sundet stilte med følgende lag:

Robert Winogrodzki, Matthew Lars Fossen, Raul da Silva, Alexander Garcia, Joakim Lindquist, Lasse Plato Christensen, Faunco Valiente Pantin(Daniel Agami Hando fra 46.), Marko Jondic, Mateus Scavardoni, Killian Garcia(Nikolai Knezvic fra 62.), Oscar Mendes(Ramon Hofmann fra 80.)

 

Ubenyttede reserver:

Alexander Brems, Dauda Bortu, Felipe Lupion Ferreira, Thomas Rodgerson, William Matsson, Wilfred Greenfield.