Nyheter

Tap mot Gjøvik-Lyn

Men håpet om overlevelse i divisjonen lever fortsatt

 

Lørdag gjestet den suverene seriemesteren Gjøvik-Lyn oss til årets siste seriekamp. Og gjestene viste tidlig sin kvalitet. Allerede etter et drøyt minutts spill setter gjestene ballen i mål, etter at de kom seg lett forbi på vår venstre side. Vi kjemper oss imidlertid godt inn igjen i kampen, og kommer til flere gode sjanser. Men vondt ble etter hvert til verre, når gjestene dobler ledelsen etter en corner. Etter at hjørnesparket blir slått inn, blir det en del klabb og babb i boksen, før Jonas Leenen setter ballen i mål. Noen minutter senere får gjestene et straffespark, etter at keeper Brems river ned en Gjøvik-spiller. Dansken redder straffesparket mesterlig, men dommeren var av den oppfatning at straffesparket måtte tas om igjen. Straffe nummer to setter gjestene utenfor mål. Dette gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 0-2. 

 

I andre omgang har vi flere gode perioder, og legger til tider et stort press på gjestene. Ballen vil imidlertid ikke i mål, og i det 88. minutt setter gjesten den siste spikeren i kista. Det ender 0-3. 

 

Med en serierunde igjen å spille, ligger vi på 11. plass - plassen over nedrykksstreken. Vi ligger á poeng med FuVo, og det skiller kun målforskjell. I siste serierunde gjester vi Raufoss 2, mens FuVo tar i mot Lillestrøm 2. Vi har fortsatt et håp om å spille i Norsk Tipping-ligaen i 2022, og kommer til å kjempe til siste fløytesignal.

 

Kampfakta:

Nybergsund-Gjøvik-Lyn 0-3(0-2)

Mål:

1-0 Dag Alexander Olsen(2. minutt)

2-0 Jonas Leenen (27. minutt)

3-0 Rocky Lekaj (88. minutt)

 

Gule kort:

Nybergsund:

Alexander Brems

Gjøvik-Lyn:

Per Kristian Jansen

 

Nybergsund stilte med følgende lag:

Alexander Brems, Lasse Plato Christensen, Joakim Lindquist, Alexander Garcia, Ramon Hofmann, Agami Daniel Hando(Killian Garcia fra 85.), Tarik al Moussaoui(Matthew Lars Fossen fra 81.), Marko Jondic(Faunco Valiente Pantin fra 81.), Nikolai Knezevic(Thomas Rodgerson fra 85.), Mateus Scavardoni, Oscar Mendes

 

Ubenyttede reserver:

Robert Winogrodzki, Aleksander Cisic, Dauda Bortu, William Matsson, Wilfred Greenfield