Nyheter

Seier holdt ikke for å unngå nedrykk

Seier til tross - vi spiller i 4. divisjon i 2022.

 

Spenningen var til å ta og føle på i forkant av siste serierunde. Vi lå  á poeng med FUVO, men med bedre målforskjell. Tanken inn i oppgjøret var derfor at en seier vil være nok for til å sikre plassen.

 

Og for å vinne kamper, trenger man mål. Men målene lot vente på seg i oppgjøret mellom Sundet og Raufoss 2. Etter en målløs første omgang, måtte det gå helt til det 90. minutt før Alexander Garcia satt inn det han og de andre spillerne trodde var målet som sikret oss fornyet kontrakt i tredje divisjon.

 

Dessverre ble det ikke slik. FUVO kjørte over et ungt LSK 2-mannskap, og vant 3-0 hjemme. Det ga FUVO og Sundet samme antall poeng og samme målforskjell. Antall scorede mål ble derfor avgjørende. FUVO var det laget av de to med flest mål, og vi rykker dermed ned med minst mulig margin.

 

Kampfakta:

Raufoss 2 - Nybergsund 0-1(0-0)

Mål:

0-1 Alexander Garcia, 90 minutt.

 

Gule kort:

Raufoss 2:

Sander Svingen

 

Rødt kort:

Robert Winogrodzki

 

Nybergsund:

Ramon Hofmann, Daniel Hando, Oscar Mendes, Raul da Silva

 

Nybergsund stilte med følgende lag:

Robert Winogrodzki, Lasse Plato Christensen, Joakim Lindquist, Alexander Garcia, Ramon Hofmann(Thomas Rodgerson fra 90.), Daniel Hando(Alexander Brems fra 74.), Tarik al Moussaoui(Raul da Silva fra 46.), Marko Jondic, Nikolai Knezevic(Dauda Bortu fra 70.), Mateus Scavardoni, Oscar Mendes

 

Ubenyttede reserver:

Facundo Valiente Pantin, Matthew Lars Fossen, Killian Garcia, William Matsson