Nyheter

Milli er vår nye trener

Milli erstatter Ola Brenden som vår hovedtrener.

 

Som en del av de nye kursen for 2022-sesongen blir det gjort et trenerbytte. Milivoj Knezevic tar over for Ola Brenden. Milli var Olas assistent i forrige sesong og kjenner laget godt. 

 

Milli er et kjent navn for alle i og rundt Sundet. Han er nr. 14 på Sundets adelskalender, og står oppført med 160 kamper og 65 mål. I løpet av sin aktive karriere spilte han også for Raufoss, Hønefoss og Elverum. Han har tidligere vært spillerutvikler i Elverum, hovedtrener for Nordvärmlands FF og assistent hos oss. 

 

Den nye Sundet-treneren er klokkeklar i sine visjoner for hvordan 2022-utgaven av Sundet skal se ut.

 

-Vi må satse mer på lokale spillere. Målet er å ha 3-4 spillere fra Trysil og noen flere fra regionen rundt. Vi ønsker samtidig å beholde 7-10 spillere fra i fjor, sier Milli til Lokalavisa Trysil og Engerdal. 

 

Det er foreløpig ikke klart hvilke spillere fra fjoråret som beholdes. Disse vil bli annonsert så snart de er klare. 

 

I år, som i fjor, vil trolig korona prege sesongen. De spillerne som er i troppen nå får kun trent på det fysiske, som kondisjon og styrketrening. Det legger imidlertid et godt grunnlag for det videre arbeidet at vi er igang igjen allerede nå.

 

Vi ønsker Milli hjertlig velkommen og lykke til, og takker Ola Brenden for innsatsen i en sesong som ikke gikk helt slik vi hadde håpet.